+359 897 820 047 / 877 968 832 cop_dupnica@abv.bg
Изберете страница

Галерия

Цоп град Дупница

АГРЕСИЯ И НАСИЛИЕ

По случай седмицата на „Добротата и толерантността“ в ЦОП „За да има щастие в детските очи“гр.Дупница стартира информационна кампания на тема: „Агесия и насилие“ .Като част от инициативата бяха посетени основни училища на територията на град Дупница. С ученици от 3, 4 и 5 клас от училищата „Св.св.Кирил и Методий“ и „Св.Климент Охридски“, екипа на ЦОП проведе разговори , беседи и тематични ролеви игри и казуси. Децата бяха отворени, показаха голям интерес към актуалната тема за агресията и насилието. Споделяха моменти от ежедневието си. От пети клас в СОУ“Паисий Хилендарски“ гр.Дупница децата ни посрещнаха също много добре и разговаряхме с тях за актуалните ситуации от живота им. Споделиха от своя опит и наблюдения какво се случва в училище и извън него. Инициативата на екипа ни продължава….

INTER CAMPUS

На 18.06.2015 година Дом за деца” Олга Стоянова” бе посетен от представителите на Интер Кампос за подписване на договор за сътрудничество между Дома за деца „ Олга Стоянова „гр. Дупница и детско-юношеската школа  на Интер Италия.Дейностите по този социален проект бяха обсъдени на работна среща ,която бе планирана още през януари 2015 година. В проекта ще бъдат включени деца както от Дома за деца „ Олга Стоянова” ,така и деца ,потребители на ЦОП” За да има щастие в детските очи” от социално слаби семейства ,които ще посещават тренировки по футбол и ще бъдат на летен лагер за обмяна на опит с италианските деца. Този социаел проект на Детско юношеската школа на Интер стартира през 1997 година и се изпълнява на терторията на повече от 20 държави. За радост тази година бе одобрена кандидатурата на Дома за деца.За целине на проекта ще бъдат одобрени треньор и помощник треньор които ще изпълньват основната спортна подготовка на целевата група деца. Новите екипи и тренировки се подновиха през октомври месец 2016г. и децата бяха много щастливи и доволни.

СПОРТ

Деца, потребители на ЦОП“За да има щастие в детските очи“ премериха сили в днешното състезание!!!!!!

ОТБЕЛЯЗВАНЕ СЕДМИЦАТА НА БАЩАТА ОТ НАЦИОНАЛНАТА КА

Екипа на ЦОП посети училища в гр.Дупница и така отбеляза националната кампания „Да бъдеш баща“ чрез изработката на медальон като подарък на таткото.Нашите малки приятели се справиха чудесно със задачата и направиха много интересни лица на бащата.
През 2019г. екипът на ЦОП“За да има щастие в детските очи“ отбеляза Денят на бащата със свои потребители деца и техните бащи. Срещата бе много емоционална и заредена с положителни емоции. Децата бяха подкрепени от своите родители, чувстваха се сигурни и обичани. Екипът бе приготвил две предизвикателства за участниците. Първото бе – автопортрет „Нарисувай ме“ в което татковците заедно със своите деца показаха рисувателни умения. Второто предизвикателство бе викторина в която бащите отговаряха на въпросите на децата. И в рисуването и във викторината имаше много смях, емоции и щастливи бащини и детски очи.

БЪРЗИ,СМЕЛИ,СРЪЧНИ

ПАРТНЬОРСТВО С КАМПАНИЯ А 21. КРЪГЛА МАСА

Кампания А21 е глобална неправителствена организация,която се бори с една от най-големите несправедливости на нашето време – трафикът на хора.Организацията има 7 офиса по-света:Австралия,САЩ,Великобритания,Гърция,Украйна и България. Трафикът на хора е сериозен проблем и затова е необходим коплексен подход за неговото разрешаване.Целта е да няма българин,който да подценява сериозността на проблема с трафика на хора.

КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ

И тази година децата от ДДЛРГ“Олга Стоянова“ и потребители на ЦОП“За да има щастие в детските очи“ получиха своите коледни подаръци. Децата бяха подготвили пъстра музикална програма с която благодариха на дарителите от „Плюшено мече“, „Смайл България“ и Астрид Мьолер.
С пожелания за весели Коледни и Новогодишни празници тържеството продължи с още изненади за всички присъстващи.

ЗАНИМАНИЯ

ЦОП - ДУПНИЦА

АТЕЛИЕ ПРИЛОЖНО И ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО

В ателие „приложно и изобразително изкуство“ се прилагат различни и много интересни техники.Една от най-впечатляващите е техниката „Ебру“,която специфичното е че се рисува върху вода.

Съклопис също е една от техниките сред потребителите.

Арт – терапевта работи също и с изработка върху текстил,глина и керамично колело.

АТЕЛИЕ ТЕАТЪР

Работи се групово и индивидуално с всяко дете, като се ползват различни театрални техники. Театъра като средство за социална комуникация, изпращане и разчитане на послания.

АТЕЛИЕ "ГОТВАРСТВО"

Вкусни питки, направени с много желание от деца участващи в лятна занималня – ателие „Готварство“

ОБУЧЕНИЕ И ГРУПОВА РАБОТА

Групова работа „Приятел“ с деца и младежи от ЦНСТ „Надежда“

Обучение „Правният свят и мястото на непълнолетния в него“ с ученици от град Дупница

Междуекипни обучения и семинари

ФОРУМИ

КАМПАНИИ

ПРОЕКТИ

МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО

ЛАГЕРИ

РАБОТА С ДОБРОВОЛЦИ

ПОСЕЩЕНИЕ СЛОВЕНИЯ

Students

After School programs

Faculty

Years Established

Свържете се с нас

Адрес:  2600 гр. Дупница, ул. "Велико Търново" №2

Телефон: +359 897 820 047 / 0877968832

Email: cop_dupnica@abv.bg ; dimitar.shopov89@gmail.com

Работно време:

09.00 - 17.30
Понеделник - Петък